Άλλες δραστηριότητες

Training camp για ποδήλατα δρόμου για ερασιτέχνες με γεύση Eurosport!training camp 2015

Το Σαββατοκυρίακο 14 & 15 Νοεμβρίου, 2015, η ώρα 9 πμ, στο ξενοδοχείο Almyra στην Πάφο, η Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδηλασίας διοργανώνει training camp για τους εραστές της τέχνης του ποδηλάτου!

Τεράστιες οι προοπτικές του ποδηλατικού τουρισμούgeorge apostolou interview inbusiness 1


Γ. Αποστόλου: Έχουμε προσκαλέσει ορισμένες από τις κορυφαίες επαγγελματικές ομάδες στον κόσμο.

Συνέντευξη του Αντιπροέδρου της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας, κ. Γιώργου Αποστόλου στο INBusiness News in new window 

Τις προοπτικές που έχει ο ποδηλατικός τουρισμός στο νησί μας ανέλυσε σε συνέντευξή του στο InBusinessNews o Αντιπρόεδρος της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας Γιώργος Αποστόλου.
Ο κ. Αποστόλου τόνισε ότι στόχος της Ομοσπονδίας είναι να καλλιεργήσει και να ενισχύσει την ποδηλατική κουλτούρα και συνείδηση στην Κύπρο, ενώ ήδη γίνονται διαβήματα προς το εξωτερικό με στόχο να προσελκύσει το νησί μας μεγάλες ποδηλατικές ομάδες για προπόνηση τους χειμερινούς μήνες.

Ποδηλασία εις μνήμη των ηρώων της 11ης Ιουλίουpodilasia mari 2015

Η Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδηλασίας ανακοινώνει ότι έχει θέσει υπό την αιγίδα της την ποδηλασία, που θα λάβει χώρα το ερχόμενο Σάββατο 11 Ιουλίου, 2015 από όλες τις πόλεις της ελεύθερης Κύπρου με κατάληξη στη Ναυτική Βάση Ευάγγελος Φλωράκης παρά το χωριό Μαρί, ως ελάχιστος φόρος τιμής προς τους 13 ήρωες της 11 Ιουλίου, 2011.

Για λεπτομέρειες: https://www.facebook.com/events/403419779862770/

ΔΙΑΔΡΑΣΤΙΚΟ ΠΑΙΔΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ ΓΙΑ ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΕΙΔΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ & ΓΟΝΕΙΣ 30/6/2015Volta me podilato

 

ΔΙΑΔΡΑΣΤΙΚΟ ΠΑΙΔΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ ΓΙΑ ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΕΙΔΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ & ΓΟΝΕΙΣ

 

Η Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδηλασίας μαζί με την Τράπεζα Κύπρου, Εταίρο Οράματος (Vision Partner) της πρώτης, διοργανώνουν και σας προσκαλούν στη ΔΙΑΔΡΑΣΤΙΚΗ ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑΣ με τίτλο "Μικρό μου Ποδήλατο" και θέμα την ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ την Τρίτη, 30 Ιουνίου στις 18.30-19.00.

Συνάντηση με τον Υπουργό Συγκοινωνιών και Έργωνccf meeting with minister communications works march 2015

Η Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδηλασίας, εκπροσωπούμενη από τον Πρόεδρο, κ. Νάκη Μιχαηλίδη και τον Αντιπρόεδρο της, κ. Γεώργιο Αποστόλου, είχε συνάντηση την Τρίτη, 24 Μαρτίου, 2015 με τον Υπουργό Συγκοινωνιών και Έργων, κ. Μάριο Δημητριάδη, καθώς επίσης με επιτελείο αρμόδιων τεχνοκρατών.

Login Form