Κοινωνικές Εκδηλώσεις

Ποδηλατική πορεία για υποστήριξη του Αντικαρκινικού Συνδέσμου Κύπρου - 09/4/2017Untitled 2

Η Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδηλασίας σε συνεργασία με τον Αντικαρκινικό Σύνδεσμο Κύπρου διοργανώνει, όπως κάθε χρόνο, φιλανθρωπική ποδηλασία αγάπης «Χριστοδούλας» για ενίσχυση των προσπαθειών του Συνδέσμου.

Κυριακή, 09 Απριλίου 2017

ΒΟΛΤΑ ΜΕ ΠΟΔΗΛΑΤΟ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ / ΓΟΝΕΙΣ ΣΤΗ ΛΕΜΕΣΟ - 19-9-2015volta me podilato lemesos 19 9 2015

ΒΟΛΤΑ ΜΕ ΠΟΔΗΛΑΤΟ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ / ΓΟΝΕΙΣ ΣΤΗ ΛΕΜΕΣΟ - ΔΙΑΔΡΑΣΤΙΚΟ ΠΑΙΔΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ ΓΙΑ ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΕΙΔΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ & ΓΟΝΕΙΣ

Η Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδηλασίας μαζί με την Τράπεζα Κύπρου, Εταίρο Οράματος (Vision Partner) της πρώτης, διοργανώνουν και σας προσκαλούν στη ΔΙΑΔΡΑΣΤΙΚΗ ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑΣ με τίτλο "Μικρό μου Ποδήλατο" και θέμα την ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ αυτό το Σάββατο, 19 Σεπτεμβρίου στις 18.30 στη Λεμεσό.

Θανάσης Παπακωνσταντίνου - Συναυλία για ποδηλάτες - 23/8/2015thanasis papaconstantinou 2015

H Kυπριακή Ομοσπονδία Ποδηλασίας και η Cycling United συνδιοργανώνουν και καλούν όλους τους ποδηλάτες και το ποδηλατόφιλο κοινό από όλη την Κύπρο όπως προσέλθουν με τα ποδήλατά τους στην πρώτη Συναυλία Για Ποδηλάτες η οποία θα λάβει χώρα την 23 Αυγούστου, 2015 η ώρα 21.00 στο Κοινοτικό Πάρκο Λυμπιών με τον δημοφιλή τραγουδοποιό Θανάση Παπακωνσταντίνου.

Ποδηλατώ για ένα ευρώpodilato gia ena evro 2015

Η Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδηλασίας ενημερώνει τους ποδηλατικούς ομίλους της Κύπρου για τo φιλανθρωπικό γύρο της Κύπρου από την ποδηλάτη Μαρίνα Θεοδώρου (αθλήτριας του Ηράκλειτου Λακατάμιας) συνολικής απόστασης 500 km, ο οποίος διοργανώνεται από την ίδια σε συνεργασία με τον Παγκύπριο Σύνδεσμο ‘Κάνε μια Ευχή’ και κατά τον οποίο θα μαζευτούν χρήματα για την πραγματοποίηση ευχών των παιδιών και των νέων που υποφέρουν από καρκίνο και την οικονομική ενίσχυση των οικογενειών τους.

Ποδηλατώ για το TELETHONtelethon 2015

Το Geri Bicycle Club και η Ποδηλατοπαρέα Σαββάτου, διοργανώνουν για το TELETHON ποδηλασία για μικρούς και μεγάλους την Κυριακή 14 Ιουνίου από τις 6μ.μ.

Ο χώρος της εκδήλωσης μας θα είναι η καφετέρια Gloria Jean’s στη Λεωφόρο Αθηνών στη παραλία των Φοινικούδων. Το Gloria Jean’s, που είναι και ο χορηγός της εκδήλωσης, έχει φροντίσει ώστε η εκδήλωσή μας να γίνει ακόμα πιο ωραία, προσφέροντας μουσική από τον DJ Golden X του Ράδιο Σούπερ και face painting για τους μικρούς μας φίλους. Επίσης στο χώρο θα προσφέρονται δωρεάν ποτά στους μικρούς ποδηλάτες καθώς και 0,50 σεντ έκπτωση σε όλα τα ποτά σε όσους έχουν κουπόνι εράνου του TELETHON.

Login Form