ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Δ.Σ. ΚΟΠΟ υπ’ αριθμ. 02/2021, ημερομηνίας 09 Φεβρουαρίου 2021

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας συνήλθε σε τακτική συνεδρίαση στις 08 Φεβρουαρίου 2021, μέσω της πλατφόρμας ZOOM, λόγω των περιοριστικών μέτρων του Υπουργείου Υγείας για τη πανδημία.

 Κατά τη πιο πάνω συνεδρίαση όπου το Συμβούλιο αποφάσισε :

 1. Την έγκριση της Προκήρυξης Αγώνων Ποδηλασίας έτους 2021 καθώς και του αγωνιστικού προγράμματος 2021. Σε περίπτωση που δεν γίνει εφικτή η έναρξη των αγώνων την προβλεπόμενη ημερομηνία, λόγω των μέτρων κατά της πανδημίας, το πρόγραμμα θα αναπροσαρμοστεί ανάλογα.

 1. Την εγγραφή στο Μητρώο Μελών της ΚΟΠο του Σωματείου “ELITE SPORTING CLUB”.

 1. Την Απονομή διπλώματος ήθους στους αθλητές Κωνσταντίνο Παυλίδη (ΟΜΟΝΟΙΑ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ) και Σταύρο Θεοφάνους (ELITE CYCLING). Οι υπόψη αθλητές κατά τη διάρκεια του αγώνα ΜΤΒ σε περιοχή του χ. Πολιτικό στις 20 Σεπτεμβρίου 2020, μόλις αντελήφθησαν τον τραυματισμό του προπορευόμενου συναθλητή τους διέκοψαν τον αγώνα τους, προκειμένου να του παράσχουν τις πρώτες βοήθειες. Οι πιο πάνω αθλητές παρέμειναν μαζί με τον τραυματία συναθλητή τους μέχρι να φτάσει στη σκηνή το ιατρικό προσωπικό.

  Η Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδηλασίας με την απόφαση της αυτή συγχαίρει τους  αθλητές Κωνσταντίνο Παυλίδη και Σταύρο Θεοφάνους για την πράξη τους και τους προβάλλει ως πρότυπο και παράδειγμα για το αθλητικό τους πνεύμα, τη συναδέλφωση καθώς και για τον ανιδιοτελή αλτρουισμό τους».

  Η βράβευση των δύο αθλητών θα πραγματοποιηθεί σε ειδική τελετή, σε τόπο και χρόνο που θα καθοριστεί από την ΚΟΠο, μόλις οι επιδημιολογικές συνθήκες στον τόπο μας το επιτρέψουν.

 1. Την έγκριση του Κώδικα Δεοντολογίας της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας

 1. Την παραγγελία των αναγκαίων στολών για την Εθνική Ομάδα και τους Πρωταθλητές έτους 2020/2021.

 1. Εγκρίθηκε η αποδοχή της χορηγίας από την εταιρεία VITEX, ALEXANDER COLLEGE και ξενοδοχείο LES PALMIERS Λάρνακα.

 1. Η επιλογή των προσφορών για την προμήθεια κυπέλλων, μεταλλίων καθώς για την παροχή υπηρεσιών ασθενοφόρου – ιατρού καθώς και Μάρσαλ. Οι υπόψη προσφορές αφορούν τους αγώνες πρωταθλημάτων της Ομοσπονδίας και θα δύνανται να τις χρησιμοποιήσουν και τα Σωματεία προκειμένου να μειώσουν το κόστος των αγώνων που διοργανώνουν.

 1. Τα Κίνητρα αθλητών ΚΟΑ για το έτος 2020/21

 1. Ο σχεδιασμός στολής της Εθνικής Κύπρου (Reblica), την οποία θα δύνανται να προμηθευτούν όλοι οι φίλοι της ομάδας.

 1. Η συμμετοχή της ΚΟΠο στην εβδομαδιαία ραδιοφωνική εκπομπή «Αθλητικό Κοκτέιλ» με θέμα την ποδηλασία.

Χορηγοί

opap
vitex
Alexander college
lespalmiers
Egroup
ccf_logo_2015_thumb350px_1.png

ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑΣ ,  
ΑΜΦΙΠΟΛΕΩΣ 21, ΓΡΑΦΕΙΟ Β220,2025, ΛΕΥΚΩΣΙΑ

Θεσμικός Χορηγός

koa

Μέλος

ΚΟΕ
cypruspara
uci
uec
bcu
© Copyright 2021 Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδηλασίας. All Rights Reserved.
Design & Development by eGroup Services Ltd